JEEV Arquitectura presenta un nou concepte web i un bloc exclusiu de tendències

Després d’intensos mesos de feina, celebrem l’entrada al 2017 amb el llançament d’una nova web que reflecteix la visió actual de l’estudi Jeev Arquitectura.

La nova plataforma presenta una estètica totalment renovada amb un disseny innovador pensat per a optimitzar l’experiència de l’usuari, una millora i ampliació de la secció de projectes, així com informació actualitzada de les últimes novetats de l’estudi.

La voluntat d’innovar i aportar un valor afegit als nostres lectors culmina amb la creació de Dream Attitude, un bloc de tendències d’arquitectura, decoració art i viatges sota la perspectiva de l’arquitecte Joan Enric Ejarque Velàzquez.

 

 

Ambdós projectes plasmen el moment de creixement i maduresa en què es troba l’estudi, amb més de 20 anys de vida, i una clara intenció de millorar l’experiència de navegació dels nostres clients, que a partir d’ara tindran accés a un contingut més ampli, una finestra de tendències que formen part d’un estil de vida marcat per l’optimisme i la perseverança, on l’assoliment dels somnis es presenta com una realitat propera. En definitiva, un espai d’intercanvi d’idees que respira l’essència de JEEV Arquitectura.

Et donem una càlida benvinguda al nou espai virtual que -esperem- t’animi a fer realitat els teus somnis.

L’equip de JEEV Arquitectura.