Minka Houses s’endú el Premi Cambra a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis

L’arquitecte Joan Enric Ejarque Velázquez va recollir el guardó el passat 15 de juny, en una cerimònia presidida pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa  ha atorgar el Premi Cambra 2016 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis al producte Minka Houses de Jeev Arquitectura. El guardó reconeix l’estratègia innovadora, l’adaptació a la realitat del consum i la capacitat dinamitzadora del projecte de Joan Enric Ejarque Velázquez i el seu equip. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va presidir l’acte de lliurament dels Premis el passat 15 de juny a l’hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès.

Amb l’eslògan “Mirem endavant”, els premis empresarials més emblemàtics de la demarcació han reconegut el paper determinant d’empreses que, com Jeev Arquitectura, han apostat per la innovació a l’hora de gestionar projectes empresarials en temps de canvis. El jurat també ha tingut en compte la inclusió de nous paradigmes com la gestió sostenible i l’adaptació al nou entorn econòmic i social, factors clau en la definició de les Minka Houses.

El lliurament de premis

L’acte de lliurament organitzat per la Cambra de Comerç de Terrassa és un destacat punt de trobada entre empresaris de la demarcació i les principals institucions econòmiques de Catalunya. En aquesta edició va reunir al voltant de 500 persones vinculades al món empresarial, així com representants del món polític, econòmic i institucional que han volgut retre homenatge a les empreses premiades.

El jurat multidisciplinar responsable de la selecció dels premiats està co-presidit pel president de la Cambra, Marià Galí, i el secretari general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gilbert, i format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.

Sobre les Minka Houses

Habitatges unifamiliars de luxe caracteritzats per la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient, l’eficiència energètica, el baix consum, la reducció de costos i la ràpida execució. Aquest concepte de Jeev Arquitectura es nodreix de la trajectòria de l’arquitecte Joan Enric Ejarque Velázquez i el seu equip, amb més de 20 anys d’experiència construint llars. Sota el claim Logical evolution, Minka Houses representa l’evolució de l’arquitectura, una fusió de disseny de luxe amb una alta qualitat d’acabats, preu ajustat i temps de lliurament rècords en el mercat. http://www.minkahouses.com/ca/

Sobre els Premis Cambra

Els Premis Cambra tenen el seu origen en l’any 1977 i des d’aleshores han reconegut més de 172 empreses de la seva demarcació. A través d’aquestes distincions, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa reconeix públicament les empreses més actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació. Aquesta iniciativa situa a la Cambra com una institució econòmica amb clara vocació de lideratge i amb voluntat de reconèixer la tasca en la gestió empresarial de les organitzacions.